Головна Новини HI-tech ігри Безліч ворогів і нова зброя: що з'явиться в грі Serious Sam 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Безліч ворогів і нова зброя: що з'явиться в грі Serious Sam 4

Розробники показали ігровий процес гри Serious Sam 4 і повідомили про головні особливості

21 травня 2020, 18:14 comments2087
Поділіться публікацією:








Безліч ворогів і нова зброя: що з'явиться в грі Serious Sam 4

Хорватська компанія Croteam і американський розробник ігор Devolver Digital провели повноцінну презентацію Serious Sam 4. Під час заходу розробники назвали дату релізу і показали багато чого цікавого з ігрового процесу.

Serious Sam 4 з'явиться вже в серпні, але точний день розробники поки не назвали. Ймовірно, це буде останній тиждень місяця. Перший реліз запланований для PC і Google Stadia. В Steam вже відкрито передзамовлення з бонусами. На PlayStation 4 і Xbox One гра з'явиться не раніше, ніж у 2021 році, оскільки Devolver Digital уклала угоду на ексклюзивність з Google.


За інформацією, яка надходить від креативного директора Croteam Давора Хунскі, розробники працюють над певною аркадною іграшкою, яка кине геймерам виклик. Однією зі складнощів стане безліч ворогів на екрані. Croteam допрацювали "систему легіону", яка дозволила розробникам розмістити на рівнях тисячі супротивників. Серед ворогів з'являться знайомі противники на кшталт камікадзе, биків-перевертнів і скелетів, так і нові — ригуни і ревнителі.

Арсенал також урізноманітнюють. До вже класичного озброєння ("двустволки", кулеметів і мініганів) приєднається автоматичний дробовик. Croteam навіть натякнули на добивання, але деталі поки не розголошуються.


Як повідомляло видання "Коментарі", геймерів очікує ремейк популярної гри про злочинців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!