Головна Новини HI-tech ігри Гра Minecraft Dungeons отримала перші оцінки критиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Minecraft Dungeons отримала перші оцінки критиків

Критики високо оцінили бойову систему і кастомізацію героя, але дали низьку оцінку сюжету

23 травня 2020, 01:15 comments2158
Поділіться публікацією:
Гра Minecraft Dungeons отримала перші оцінки критиків

До релізу гри Minecraft Dungeons залишилося чекати всього три дні, але в Мережі вже можна ознайомитися з першими оглядами від преси з оцінками гри.

Minecraft Dungeons дуже сильно відрізняється від оригінальної гри. Розробники відійшли від концепції виживання у відкритому світі, зробивши екшен-RPG в стилі Diablo. Гравців відправляють в підземелля і ліси, щоб битися з монстрами, рятувати світ і збирати різний лут. Також присутня система артефактів і поліпшення екіпіровки. Все це досить сильно впливає на стиль гри. З приємних дрібниць: Minecraft Dungeons підтримує кооператив як за одним пристроєм, так і в режимі онлайн.

Після 11 оглядів середня оцінка гри на Metacritic зупинилася на позначці в 76 балів. Windows Central поставив грі найвищу оцінку — 90 балів, взявши до уваги бойову систему, оптимізацію, музику та кастомізацію героя. У той же час автор огляду не дуже високо оцінив сюжет. Від GamesRadar проект отримав всього 70 балів за поверхневу рольову механіку і тривалість гри, але сам геймплей журналіст назвав захоплюючим.

Оцінки: Windows Central — 90; Everyeye.it — 85; Gamers Heroes — 80; Destructoid — 80; Attack of the Fanboy — 80; GamesRadar — 70; PCGamesN — 70; Multiplayer.it — 70.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймерів чекає ремейк популярної гри про злочинців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!