Головна Новини HI-tech ігри Гру The Last of Us Part 2 заборонили в арабських країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Гру The Last of Us Part 2 заборонили в арабських країнах

Ймовірно, причина заборони пов'язана з неоднозначними стосунками між головними героїнями

26 травня 2020, 18:09 comments2478
Поділіться публікацією:
Гру The Last of Us Part 2 заборонили в арабських країнах

Гра The Last of Us: Part 2 з'явиться у продажу вже 19 червня, але геймери на Середньому Сході не зможуть пограти. Хіба що в обхід закону.

The Last of Us: Part 2 зникла з регіональних PlayStation Store в деяких ісламських країнах, а саме Арабських Еміратах і Саудівській Аравії. І це всупереч тому, що гру все ще просуває офіційний Twitter-акаунт PlayStation Arabia. Геймери не відразу зрозуміли, в чому справа, і звернулися в техпідтримку. Представник PlayStation повідомив, що раз гри немає в магазині, то "це означає заборону проекту компетентним органом країни". У такому випадку співробітники техпідтримки безсилі що-небудь зробити.

Крім того, гру The Last of Us: Part 2 прибрали з головної сторінки магазину, а при спробі знайти її через пошук, геймери отримують тільки першу The Last of Us для PS3 і PS4. Одночасно з цим гра Ghost of Tsushima, інший ексклюзив PlayStation 4, не залишив PS Store і навіть буде мати арабську локалізацію.

Причину блокування в підтримці не назвали. Ще в перших трейлерах The Last of Us: Part 2 геймери звернули увагу на неоднозначні відносини Еллі з її подругою Діною, що цілком могло б послужити причиною блокування в арабських країнах. Слід зазначити, що доповнення The Last of Us: Left Behind все ще доступне в арабському PS Store.

Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явилися подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!