Головна Новини HI-tech ігри В Dota 2 з'явився бойовий пропуск International 2020: подробиці компендiуму
commentss НОВИНИ Всі новини

В Dota 2 з'явився бойовий пропуск International 2020: подробиці компендiуму

Абонемент 2020 року в Dota 2 вже продається за ціною від 10 доларів

26 травня 2020, 18:53 comments2960
Поділіться публікацією:
В Dota 2 з'явився бойовий пропуск International 2020: подробиці компендiуму

Ігрова студія Valve, яка володіє платформою Steam, випустила щорічний бойовий пропуск найбільшого кіберспортивного турніру The International 2020 для Dota 2, який можна придбати за 10 доларів за абонемент першого рівня, за 29 доларів — 50 рівня, за 45 доларів — 100 рівня. Про це повідомили в блозі Dota 2 на офіційному сайті.

25% з продажу так званого компендиума відправляються в призовий фонд турніру в 2020 році. На момент публікації він складає вже 7,5 мільйонів доларів, хоча продажі почалися тільки вчора, 25 травня. У 2019 році призовий фонд турніру склав 33 мільйони доларів. Дата проведення турніру в 2020 році поки невідома через поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Ігрова студія Valve перенесла його на невизначений термін.

Бойовий пропуск додає багато нововведень у гру Dota 2. Наприклад, систему гільдій, яка передбачає не тільки об'єднань гравців за інтересами, але і щоденні контракти, щотижневі випробування, спеціальну валюту і нагороди.

Влітку в грі пройде спеціальні подія, в рамках якого гравці діляться на команди по 4 людини і вирушать в лабіринт за особливими нагородами. Ще одне нововведення під назвою Бойове змагання передбачає три перемоги поспіль для отримання 1500 бойових очок, нового розряду і 200 золота для бічний лавки, де можна буде наймати героїв, підвищувати їх рівень, відправляти на завдання і заробляти на цьому.

Компендіум не обійшовся без традиційних Immortal і Arcane предметів спорядження для персонажів, а також нових живих веж, ефектів серії вбивств, унікальних сигналів і коментаторів, матеріалів, графіті, насмішок, смайлів і звуків, кур'єрів і музики.

Як повідомляв портал "Коментарі", в ігрової платформи Steam почалася "Весняна прибирання".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!