Головна Новини HI-tech ігри Стала відома дата виходу гри GTA VI
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома дата виходу гри GTA VI

Проаналізувавши документи розробників, експерт назвав можливу дату виходу шостої частини GTA

28 травня 2020, 01:15 comments1837
Поділіться публікацією:
Стала відома дата виходу гри GTA VI

Аналітик досліджував маркетинговий бюджет американського розробника комп'ютерних ігор Take-Two і назвав імовірну дату релізу гри GTA VI.

Take-Two заповнила річний звіт Form 10-K для Комісії з цінних паперів США та поінформувала скільки планує витратити в найближчі роки. Якщо вірити цим матеріалам, компанія має намір витратити 89 мільйонів доларів на маркетинг в період з квітня 2023 року по березень 2024 року. Це майже в два рази більше, ніж компанія збирається витратити в інші періоди до 2024 фінансового року.

Аналітик Джефф Коен висловив думку, що в цей період і повинна бути представлена шоста частина ігрової серії GTА. Коен звернув увагу, що подібний стрибок спостерігався перед релізом Red Dead Redemption ІІ. Тому цілком ймовірно, що GTA VI може з'явитися десь у проміжку з квітня 2023 року по березень 2024 року.

Згідно з чутками, студія Rockstar вже працює над GTA VI, і проект перебуває на ранній стадії розробки. У фінансовому звіті Take-Two не стала підтверджувати існування гри, але генеральний директор компанії Штраус Зельнік зазначив, що "рокзірки" не сидять без діла.

Як повідомляло видання "Коментарі", GTA V будуть роздавати безкоштовно в Epic Games Store.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!