Головна Новини HI-tech телефони Американська корпорація Apple пропонує мільйон доларів за знайдену в безпеці iPhone ваду
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська корпорація Apple пропонує мільйон доларів за знайдену в безпеці iPhone ваду

Раніше нагорода пропонувалася лише запрошеним дослідникам, але тепер випробувати удачу може будь-який бажаючий

9 серпня 2019, 17:43 comments8300
Поділіться публікацією:
Американська корпорація Apple пропонує мільйон доларів за знайдену в безпеці iPhone ваду

Apple Inc. пропонує дослідникам в області кібербезпеки до 1 мільйона доларів США у разі виявлення недоліків у iPhone. Це найбільша нагорода, пропонована компанією для захисту від хакерів.

Премія присуджується на тлі зростаючої стурбованості уряду з приводу злому мобільних пристроїв дисидентів, журналістів і правозахисників.

На відміну від інших постачальників технологій, Apple раніше пропонувала винагороди тільки запрошеним дослідникам, які намагалися знайти недоліки у своїх телефонах і хмарних резервних копіях. На щорічній конференції з безпеки Black Hat в Лас-Вегасі в четвер компанія заявила, що відкриє цей процес для всіх дослідників, додасть програмне забезпечення для Mac і інші цілі і запропонує ряд нагород за найбільш важливі висновки.

Приз в 1 мільйон доларів США буде застосовуватися тільки до віддаленого доступу до ядра iPhone без яких-небудь дій з боку користувача телефону. Попередня найвища нагорода Apple становила 200 000 доларів за дружні повідомлення про помилки, які можна виправити за допомогою оновлень програмного забезпечення, щоб вони не залишалися відкритими для злочинців або шпигунів.

Урядові підрядники і брокери заплатили до 2 мільйонів доларів США за найбільш ефективні методи злому для отримання інформації з пристроїв. Нові винагороди Apple, проте, перебувають у тому ж діапазоні, що і деякі опубліковані ціни від підрядників.

Як повідомляє видання "Коментарі", армія США протестує нову лазерну зброю для бойових машин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!