Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Meizu оголосила дату виходу нового смартфону
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Meizu оголосила дату виходу нового смартфону

Презентація нового смартфону компанії Meizu відбудеться вже цього місяця

13 серпня 2019, 17:24 comments3038
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Meizu оголосила дату виходу нового смартфону

Компанія Meizu підтвердила назву і анонсувала випуск нового смартфона Meizu 16s Pro, рендер якого нещодавно засвітився в мережі. Офіційний тизер розкрив дату релізу майбутньої новинки — чекати лишилося зовсім недовго.

Якщо вірити опублікованому банеру, презентація новинки відбудеться 28 серпня. Компанія не розкриває основних характеристик моделі — за чутками, смартфон буде працювати на базі мобільної платформи Snapdragon 855 Plus, матиме не менше 8 ГБ оперативної пам'яті та накопичувач ємністю 128 ГБ. Саме такі дані з'явилися на сайті торговельного майданчика TaoBao.

Пізніше інсайдери виклали в мережу скріншот, який імовірно демонструє інтерфейс офіційного сайту вендора. Згідно витоку, новинка отримає дисплей з частотою оновлення 90 Гц з вбудованим сканером відбитків пальців. Тильна камера з оптичною стабілізацією зображення отримає 48-мегапіксельний основний сенсор і допоміжний датчик на 20 Мп з телеоб'єктивом. Інформації про характеристики третього модуля в даний момент немає.

Зображення також вказує на існування версії з 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ. Йому приписується ОС Android 9.0 Pie з оболонкою Flyme 8 UI і акумулятор на 4010 мАч з підтримкою функції швидкої зарядки mCharge потужністю 18 Вт.

Як повідомляє видання "Коментарі", смартфони Huawei Mate 30 вийдуть раніше зазначених строків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!