Головна Новини HI-tech телефони Названа дата виходу смартфона Google Pixel 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дата виходу смартфона Google Pixel 4

Хоча можлива дата виходу Pixel 4 ще не названа офіційно, джерела заслуговують довіри

11 вересня 2019, 15:34 comments1832
Поділіться публікацією:
Названа дата виходу смартфона Google Pixel 4

Компанія Apple офіційно презентувала свою нову продукцію, серед якої був і так довго очікуваний iPhone 11. Але розслаблятися не варто — осінь ще багата на презентації. Тепер про майбутнє представлення свого смартфона оголосив Google.

Враховуючи весь галас навколо прийдешнього представлення Pixel 4 від Google, всі чекали офіційних новин про подію, оголошену Google. Хоча це ще не офіційно, Еван Бласс нещодавно назвав можливою датою виходу Pixel 4 15 жовтня.

Про це Бласс написав у своєму Твітері, додавши фотографію того, що схоже на Pixel 4. Хоча немає жодних посилань на те, звідки узялася ця інформація, Бласс вже багато років є надійним джерелом всіляких витоків.

Ще до цього витоку очікувався жовтневий анонс Pixel 4. В минулого Google проводив свої апаратні заходи з торішніми пристроями Pixel, анонсованими 9 жовтня і доступними для купівлі 18 жовтня. Якщо оголошення цього року буде дотримуватися цієї тенденції, можна було б отримати Pixel 4 у вільне користування задовго до Хеллоуїна. 

Раніше в цьому році, після того як кілька фотографій потрапили в Інтернет, компанія Google публічно поділилася офіційною версією Pixel 4. Будемо сподіватися, що по міру появи нових чуток Google випустить офіційну інформацію про дату випуску Pixel 4.

Як повідомляло видання "Коментарі", став відомий зовнішній вигляд смартфона Google Pixel 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!