Головна Новини HI-tech телефони Huawei Mate 30 Pro став лідером серед камерофонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Huawei Mate 30 Pro став лідером серед камерофонів

Смартфон компанії Huawei зайняв передові позиції в рейтингу камер DxOMark

27 вересня 2019, 12:09 comments2251
Поділіться публікацією:
Huawei Mate 30 Pro став лідером серед камерофонів

Huawei Mate 30 Pro піднявся на вершину рейтингу камер DxOMark, обійшовши Galaxy Note10 на 4 бали в загальному заліку. Максимальна кількість фотографій — 131, і це допомогло просунути телефон на самий верх.

Mate 30 Pro пройшов новий процес огляду, який включає тести для надширокої камери і нічний режим телефону. Mate успішно впорався з тестом Night, набравши на даний момент найвищий бал. Зум-камера смартфона також добре показала себе, зумівши забезпечити 3-кратне, а не 5-кратне збільшення, як на P30 Pro. Це означає, що вона забезпечує кращу продуктивність при середньому збільшенні (хоча і відстає при 5x).

Надширококутна камера отримала деяку критику за її відносно вузьке поле огляду, але це компроміс для отримання якісного зображення, яке зробив Huawei.

34rs8qTpmSXKRf16zF1bvFjjW.png

l5Ro8uafT9V_MJeG5NyL28Igu.png

Huawei Mate 30 Pro отримав за респектабельне відео 100 балів. Камера пропускає запис HDR, і у відеозображеннях в приміщенні було відзначено деяке колірне квантування. Тим не менш, з швидким і точним автофокусом і здатною стабілізацією відео, вона отримала один з найвищих показників запису відео.

Камера для селфі отримала 93 бали, опинившись у п'ятірці лідерів і випередивши P30 Pro і Pixel 3. Обробка нерухомих зображень значно покращена, а новий датчик ToF покращує боке, але відсутність автофокуса шкодить продуктивності камери.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei представила нові моделі дитячих "розумних" годин




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!