Головна Новини HI-tech телефони Американська компанія Apple збільшує виробництво iPhone 11
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Apple збільшує виробництво iPhone 11

Попит на нові смартфони Apple виявився сильнішим, ніж очікували в компанії

4 жовтня 2019, 21:33 comments2047
Поділіться публікацією:
Американська компанія Apple збільшує виробництво iPhone 11

Apple попросила постачальників збільшити виробництво своєї нової лінійки iPhone 11 і iPhone 11 Pro до 10 відсотків, повідомляє Nikkei Asian Review. Зростання виробництва збільшить поточні виробничі плани до 8 мільйонів одиниць, оскільки Apple прагне задовольнити сильніший, ніж очікувалося, попит.

У звіті стверджується, що найбільший попит спостерігається на iPhone 11 і iPhone 11 Pro, в той час як Apple насправді трохи переглядає замовлення на iPhone 11 Pro Max, прагнучи збалансувати виробництво з попитом.

Майже кожен рік ходять історії про скорочення виробництва Apple протягом декількох місяців після запуску нових iPhone, але часто неясно, чи пов'язано скорочення виробництва через слабший, ніж очікувалося, попит або просто очікуваного скорочення після первісного надходження замовлень. Незважаючи на це, збільшення виробництва у цьому році, здається, хороший знак для Apple.

З випуском трьох нових моделей iPhone з поліпшеними камерами лінійка Apple iPhone може бути привабливою для широкого кола покупців, готових перейти на більш старі моделі, особливо з iPhone 11 за ціною від 699 доларів, що на 50 доларів менше, ніж у його попередника iPhone XR.

Ті, хто шукає ще більш економічний новий iPhone, можуть отримати хороші новини на початку наступного року, оскільки численні надійні джерела вказують на те, що Apple планує випустити новий iPhone SE 2, який насправді буде дуже схожий на iPhone 8, але з модернізованими внутрішніми компонентами, такими як останній чіп Apple A13 і 3 ГБ оперативної пам'яті.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple не стане створювати власну криптовалюту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!