Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Xiaomi представить новий смартфон вже в цьому місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi представить новий смартфон вже в цьому місяці

Інсайдери повідомляють, що новий смартфон Xiaomi з'явиться у продажу в жовтні

9 жовтня 2019, 14:08 comments2067
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi представить новий смартфон вже в цьому місяці

Компанія Xiaomi випустила серію CC9 на початку цього року і анонсувала CC9 і CC9e як дебютні телефони. Тепер, за чутками, новий телефон буде випущений в кінці цього місяця. Новий витік говорить про те, що Mi CC9 Pro з'явиться у продажу 24 жовтня. Великий недолік телефону полягає в тому, що він буде оснащений 108-мегапіксельною камерою ISOCELL Bright HMX, що була недавно випущена. Кілька інших специфікацій Mi CC9 Pro також були пропущені тестером, в тому числі Snapdragon 730G SoC.

Витік на Weibo виявив дату запуску Mi CC9 Pro і деякі його характеристики. Підказка припускає, що телефон буде випущений 24 жовтня. Він оснащений спортивним вигнутим екраном Visionox і працює на Snapdragon 730G SoC. Також очікується, що в телефоні буде встановлений сенсор ISOCELL Bright HMX від Samsung на 108 мегапікселів.

Новий сенсор має розмір 1,33 дюйма, що дозволяє йому краще поглинати світло при великій площі поверхні. Датчик ISOCELL Bright HMX може знімати відео з роздільною здатністю до 6K (6016x3384) зі швидкістю тридцять кадрів в секунду.

Нагадаємо, що Mi CC9 і MI CC9e, випущені в липні, мали 48-мегапіксельний задній датчик, Snapdragon 710 SoC і плоский екран без вигнутих країв. Mi CC9 Pro повинен бути вдосконаленим варіантом CC9, і ціна повинна бути трохи вище.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Японії представили смартфон Sharp S7.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!