Головна Новини HI-tech телефони Співзасновник Android представив власний унікальний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Співзасновник Android представив власний унікальний смартфон

Хоча до офіційного запуску ще далеко, нова розробка справляє позитивне враження

9 жовтня 2019, 15:42 comments2558
Поділіться публікацією:








Співзасновник Android представив власний унікальний смартфон

Компанія Essential, яку очолює співзасновник Android Енді Рубін, продемонструвала прототипи того, що може стати наступним стандартом дизайну для телефонів. Названі як GEM, ці смартфони мають унікальний тонкий дизайн. Екран скоріше високий, ніж широкий, майже половина ширини сучасних телефонів з великим екраном.

Телефони мають новий користувальницький інтерфейс, оптимізований для більшої частини нового повноекранного режиму. Інтерфейс дає доступ до декількох додатків одночасно. Дизайн екрану дозволяє розширити можливості цих багатозадачних додатків.

Ще одна апаратна інновація — це дизайн з плаваючими квітами. Задня панель змінює колір, коли ви дивитеся на неї з різних сторін. Панель досить сильно відрізняється від звичайних відображаючх панелей, які ми бачимо на деяких смартфонах преміум та середнього класу. У лівому верхньому куті є виріз для камери, але це дуже схоже на дизайн камери з декількома отворами.


Очікується, що Essential представить більше інформації про свій прототип в найближчі тижні. Компанія заявила, що "працювала над новим пристроєм, який зараз перебуває на ранній стадії тестування з нашою командою за межами лабораторії. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися в найближчому майбутньому".

Незважаючи на те, що новий телефон Essential далекий від офіційного запуску, нові прототипи, безумовно, унікальні. Індустрія, ймовірно, дасть хороший погляд на здійсненність проекту. Слід нагадати, що Essential була першою компанією, що випустила Essential Phone з надрізом задовго до того, як Apple iPhone X став основним напрямком дизайну.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi представить новий смартфон вже в цьому місяці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!