Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія Xiaomi перезапустить лінію смартфонів Mi Note
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi перезапустить лінію смартфонів Mi Note

Інсайдери повідомляють про майбутній вихід смартфона Xiaomi Mi Note 10

11 жовтня 2019, 11:54 comments1905
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi перезапустить лінію смартфонів Mi Note

Ще в червні генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь прояснив стратегію розвитку лінійки продуктів бренду. Зростаючй лінії Redmi було доручено поставляти телефони з найкращим співвідношенням ціни і якості. У той же час лінія Mi повинна була зосередитися на впровадженні останніх інновацій та флагманських компонентів.

Також повідомлялося, що на цей рік немає планів для серій Mi Note і Mi Max, але тепер, схоже, плани змінилися. Xiaomi перезавантажить смартфон серії Note і випустить флагманський мобільний телефон Xiaomi Mi Note 10 в кінці жовтня.

Інсайдер Ice Universe стверджує, що лінія Mi Note повертається з Mi Note 10 вже в кінці жовтня. Остання модель з лінійки — Mi Note 3 була випущена більше 3 років тому, тому було б дивно, якби Xiaomi повернула серію Mi Note.

Mi Note колись була першою фаблетной лінією Xiaomi, оскільки перші два покоління пропонували специфікації для середнього і вищого класу в поєднанні з величезними (на той момент) екранами. Потім, випустивши Mi Note 3, Xiaomi вирішила знизити характеристики і запропонувала дисплей меншого розміру.

З тих пір лінійка Redmi ставала краще з кожним роком, і нові моделі, такі як K20 / Mi 9T і їх версії Pro, заповнили верхню порожнину середнього діапазону в портфелі Xiaomi. Поки ж нам доведеться чекати офіційного підтвердження від Xiaomi, якщо лінія Mi Note дійсно повертається.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія Xiaomi представить новий смартфон вже в цьому місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!