Головна Новини HI-tech телефони Американська компанія Google представила смартфон Pixel 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Google представила смартфон Pixel 4

Представники Google підкреслили, що це перший в історії смартфон, яким можна керувати за допомогою жестів

16 жовтня 2019, 04:00 comments2342
Поділіться публікацією:
Американська компанія Google представила смартфон Pixel 4

Компанія Google представила свій телефон Pixel 4 у вівторок на заході в Нью-Йорку. Представник Google Сабріна Елліс заявила, що це перший смартфон з радарним датчиком руху, який допомагає керувати ним за допомогою жестів. Вона також розповіла, що Motion Sense може бути включений або вимкнений в будь-який час. Говорячи про конфіденційність, то дані з датчика обробляються на Pixel і ніколи не зберігаються і не передаються іншим службам Google.
Pixel 4 також буде мати більш швидку версію Google Assistant з новим інтерфейсом завдяки версії мовної моделі Google на пристрої, яка працює в дата-центрах Google. Буде також можливість вибрати, як довго ви хочете зберігати дані своєї активності в обліковому записі Google.
Крім того, у смартфона буде додаток для запису голосу, який називається Recorder. Він працює в режимі реального часу, транскрибіруючи те, що ви говорите, навіть в режимі польоту. Смартфон використовує розпізнавання мови і штучний інтелект. Поки що це працює тільки англійською мовою, але з часом планується додати і інші.
Елліс також розповіла про OLED-дисплей телефону, що має частоту оновлення 90 Гц. Вона регулюється в залежності від того, що ви робите, завдяки чому економиться термін служби батареї. Pixel 4 також буде поставлятися з 100 ГБ хмарного сховища Google One.
Присутнє і оновлення камери. Крім другої камери заднього виду, є Live HDR з подвійним управлінням експозицією, портретний режим з більш широким діапазоном (з поліпшеннями, які фіксують такі речі, як волосся і хутро) і Night Sight з астрофотографією.
Pixel 4 буде доступний у трьох кольорах: Just Black, Clearly White і обмеженим тиражем Oh, So Orange.
Pixel 4 доступний для попереднього замовлення з вівторка, починаючи з 799 доларів США за версію з 64 ГБ. Він з'явиться в продажу з 24 жовтня.
Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Google видалила гру про протести в Гонконзі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!