Головна Новини HI-tech телефони Нові смартфони Huawei будуть працювати на двох операційних системах
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові смартфони Huawei будуть працювати на двох операційних системах

Компанія Huawei готова запровадити власну операційну систему, якщо санкції з боку США не будуть скасовані

21 жовтня 2019, 12:19 comments1583
Поділіться публікацією:
Нові смартфони Huawei будуть працювати на двох операційних системах

Минулого місяця компанія Huawei представила Mate 30 і Mate 30 Pro з операційною системою Android 10, але без доступу до сервісів Google через санкції, накладені урядом США. Ця ситуація може змінитися в найближчі місяці, але, як повідомляється, Huawei вже розробила іншу стратегію для своїх наступних флагманів, якщо цього не станеться.

Серії смартфонів Huawei P40 будуть з подвійним завантаженням Android 10 і Harmony OS, якщо заборона на торгівлю в США не буде скасована до початку 2020 року. Це означає, що покупці P40 і P40 Pro зможуть використовувати Android 10, без послуг Google, і операційну систему Huawei, підтримувану власним магазином додатків і сервісами.

Цей крок дозволить клієнтам за межами Китаю випробувати нову операційну систему Huawei, не озираючись на вимоги уряду США. Стратегія подвійного завантаження повинна дозволити компанії збирати важливі відгуки клієнтів про свою нову операційну систему і краще адаптувати її до потреб клієнтів по мірі того, як вона дізнається більше.

У минулому компанія Huawei підтвердила, що ОС Harmony ще не готова для смартфонів. Більш того, операційна система не буде життєздатним конкурентом iOS ще два роки. Тим не менш, компанія, безсумнівно, володіє ресурсами і робить все можливе, щоб прискорити розробку і підготувати її до часу прибуття P40 Pro.

Очікується, що Huawei P40 і P40 Pro дебютують в березні 2020 року на окремому заході в Європі. Якщо до цього заборону на торгівлю в США буде знято, Huawei, швидше за все, відмовиться від своєї нинішньої стратегії подвійного завантаження на користь Android 10 в поєднанні з EMUI 10 і рядом сервісів і додатків Google, включаючи Play Store.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei випустить смартфон Honor 20 Lite.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!