Головна Новини HI-tech телефони Презентація нових смартфонів OnePlus пройде в наступному році
commentss НОВИНИ Всі новини

Презентація нових смартфонів OnePlus пройде в наступному році

Вихід дуету смартфонів OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro слід очікувати у квітні-червні 2020 року

30 жовтня 2019, 18:25 comments2189
Поділіться публікацією:
Презентація нових смартфонів OnePlus пройде в наступному році

Вихід смартфонів OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro запланований на другий квартал 2020 року, стверджує інсайдер Tipster Max J. Це означає, що офіційне представлення відбудеться на початку квітня — кінці червня. Точна дата поки невідома, але графік збігається з звичайним графіком анонсу компанії — OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro дебютували в середині травня.

Незважаючи на це, сьогоднішні новини стають несподіванкою, якщо врахувати ранні витоки OnePlus 8, які були помічені в останній час. Серія 2019 OnePlus 7 вперше з'явилася на початку січня, хоча тільки в березні і квітні відповідні конструкції кожного пристрою були розкриті передчасно. У дуеті OnePlus 8 ці витоку відбулися на п'ять місяців раніше, ніж зазвичай.

Природно, це не означає, що OnePlus збирається представити свої телефони наступного покоління на заході, який пройде в грудні. Тим не менш, це змусило багатьох повірити, що оголошення нових смартфонів може статися на MWC 2020 в кінці лютого або на якому-небудь з травневих заходів. Зрештою, ця стратегія дозволила б OnePlus більш прямо конкурувати з Galaxy S11 і Huawei P40 Pro, які, як очікується, з'являться на полицях магазинів в березні. Це також збільшило б проміжок часу між випуском регулярних флагманів.

Нагадаємо, що в OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro встановлено відображення 6,5-дюймового і 6,67-дюймового вигнутих країв і рідкокристалічний дисплей AMOLED. Але на відміну від OnePlus 7T Pro, що мають дизайн без рамки, ці телефони оснащені новим дисплеєм з перфорацією, яка дуже схожа на ту, що використовується в Galaxy S10 від Samsung.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрито дизайн смартфона OnePlus 8 Pro.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!