Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung представила свою концепцію складного смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представила свою концепцію складного смартфона

Ідея складного смартфона Samsung була представлена в рамках конференції розробників компанії

31 жовтня 2019, 10:54 comments1842
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представила свою концепцію складного смартфона

Компанія Samsung презентувала нову концепцію складних телефонів на сьогоднішній конференції розробників компанії. Нова концепція більше схожа на традиційний розкладний телефон завдяки дисплею, який дозволяє пристрою складатися навпіл.

"Це абсолютно новий форм-фактор, який не лише легко поміщається в кишені, але і змінює спосіб використання телефону", — пояснив Хесун Чжон, керівник дослідницької групи Samsung по розробці інфраструктури. Ідея, що лежить в основі цієї концепції, полягає в тому, щоб взяти технологію складних смартфонів Samsung і змусити їх ставати більш компактними".

Samsung не витрачав багато часу на деталізацію пристрою. Також не було інформації про те, коли компанія планує зробити його доступним.

Компанія використовувала демонстрацію цього пристрою як привід, щоб обговорити майбутнє оновлення своїх One UI з Android. Samsung працює над поліпшенням користувальницького інтерфейсу Android з тих пір, як в цьому році дебютував пристрій Galaxy Fold. Тепер компанія працює над One UI 2, який виглядає як більш вдосконалена версія змін, представлених компанією з S10 і Note 10 в цьому році.

Новий користувальницький інтерфейс One UI 2 включає більше інформації, доступної для однієї руки, і "більш яскраві відтінки" у всій ОС. Також будуть доступні анімовані іконки і повний темний режим. В цілому, це виглядає як незначні, але корисні зміни в налаштуванні, які Samsung пропонує сьогодні зі своїми смартфонами на базі Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung усунула проблему з розблокуванням смартфонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!