Головна Новини HI-tech телефони Компанія Google припиняє підтримку смартфонів Pixel і Pixel XL
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google припиняє підтримку смартфонів Pixel і Pixel XL

Смартфони Google Pixel і Google Pixel XL не отримають останнє оновлення для системи безпеки

6 листопада 2019, 13:19 comments1652
Поділіться публікацією:
Компанія Google припиняє підтримку смартфонів Pixel і Pixel XL

Став доступний список оновлень для Android за листопад 2019 року. Смартфони Google Pixel і Google Pixel XL, випущені в 2016 році, не отримають останнє оновлення для системи безпеки. Хоча Google офіційно не припинив підтримку оригінальних пристроїв Google Pixel, окрема сторінка підтримки вказує, що оновлення безпеки більше не будуть гарантовані. Ця сторінка фактично надає всім пристроям Pixel трирічний строк на гарантовані оновлення безпеки, а також нові версії Android.

Google більше не буде підтримувати оригінальні Pixel і Pixel XL по телефону або через Інтернет. Як і оновлення безпеки, підтримка по телефону та через Інтернет гарантується лише протягом трьох років після випуску телефону. Слід зазначити, що через терміни запуску програми розширеної гарантії Google Preferred Care для своїх смартфонів Pixel, власники Pixel 2, котрі обрали Preferred Care, можуть отримати підтримку клієнтів до квітня 2021 року.

Apple недавно випустила iOS 13.2, її останню версію програмного забезпечення та пакет безпеки. iOS 13.2 підтримує пристрої з iPhone 6s, випущені у вересні 2015 року. Пристрої такого ж віку, як iPhone 5s з 2013 року, все ще підтримуються оновленнями програмного забезпечення Apple. Samsung пропонує щоквартальні оновлення безпеки для Galaxy S7 і щомісячні оновлення для Galaxy S8 і більше нових пристроїв. Ці телефони випущені навесні 2016 і 2017 року відповідно.

Як повідомляло видання "Коментарі", співзасновник Android представив власний унікальний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!