Головна Новини HI-tech телефони Стали відомі характеристики смартфона Vivo S5
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики смартфона Vivo S5

Офіційне представлення нового смартфона компанії Vivo пройде 14 листопада

11 листопада 2019, 18:18 comments1515
Поділіться публікацією:
Стали відомі характеристики смартфона Vivo S5

Смартфон Vivo S5, який вийде 14 листопада, з'явився на офіційному плакаті, який підтверджує його дизайн. Зображення, опубліковане Vivo в китайській соціальній мережі Weibo, підтверджує, що S5 буде мати перфорований дисплей, оточений тонкими рамками, і сканер відбитків пальців, що підтверджує, що це OLED-панель.

На задній панелі S5 буде чотири камери, три з яких розміщені в ромбовидній формації зі світлодіодним спалахом, а четверта знаходиться під виступаючою пластиною. Над камерами також є текст з написом "48 мегапікселів". Це підтверджує чутки про те, що телефон поставляється з основною камерою на 48 Мп.

Зображення також показує, що S5 буде мати кнопку живлення і регулятор гучності, розташовані з правого боку. Компанія Vivo офіційно не розкриває ніяких характеристик S5, крім підтвердження основної камери на 48 Мп, але завдяки порталу TENAA відомо, що він буде поставлятися з Snapdragon 712 SoC з оперативною пам'яттю до 8 ГБ і об'ємом пам'яті 256 ГБ.

P9H4QkSjxHlUTv3Oz2zhWNaTY.jpg

Екран буде мати розміри 6,44" по діагоналі і роздільну здатність 1080p, з отвором в правому верхньому кутку для 32-мегапіксельного селфі-шутера. Основна камера на 48 мегапікселів на задній панелі буде з'єднана з 8-мегапіксельною надширокою, глибиною 5 мегапікселів і 2-мегапіксельною макрозйомкою.

Смартфон Vivo S5 буде поставлятися з батареєю ємністю 4010 маг, але неясно, чи буде він харчуватися від порту microUSB або USB-C.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Vivo представила спеціальний "бетменський" смартфон.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!