Головна Новини HI-tech телефони Стала відома офіційна дата анонсу смартфона Redmi K30
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома офіційна дата анонсу смартфона Redmi K30

Смартфон Redmi K30 буде офіційно представлений 10 грудня

26 листопада 2019, 15:46 comments1472
Поділіться публікацією:
Стала відома офіційна дата анонсу смартфона Redmi K30

Суббренд Xiaomi Redmi відомий на ринку своїми доступними і в той же час високопродуктивними моделями смартфонів, а саме серіями Redmi, Redmi A і Redmi Note. В цьому році компанія вийшла на флагманську територію з цим брендом. Вона прагне забезпечити флагманський досвід за доступною ціною з такими пристроями, як Redmi K20 і Redmi K20 Pro або Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 9T Pro в Європі. Xiaomi зайнята випуском в Індії інших пристроїв, таких як Redmi 8 і Redmi 8A, а незабаром і Redmi Note 8 Pro. Але китайський підрозділ компанії просувається вперед зі своїм графіком випуску, опублікувавши перший набір функцій наступного флагмана Redmi K30.

Генеральний директор Redmi, Лу Вейбінг, офіційно запустив тизери Redmi K30 в серпні 2019 року, коли повідомив, що новий смартфон отримає підтримку 5G. За його словами, Redmi K30 стане першим 5G-смартфоном цього суббренду Xiaomi. Redmi K30 не тільки підтримуватиме 5G, але також буде підтримувати 5G як в режимі SA (автономний режим), так і в режимі NSA (неавтономний режим). Розгортання NSA є частиною першого розгортання мереж 5G, де мережам і службам 5G сприятиме існуюче розгортання 4G. Як тільки початкова інфраструктура буде налаштована, оператори почнуть розгортання SA 5G. Наявність підтримки як NSA, так і SA на одному пристрої дозволить одному і тому ж телефону скористатися останніми частинами розгортання 5G без необхідності використання нового пристрою.

Крім того, Redmi K30 також буде оснащений подвійною фронтальною камерою, розміщеною у подовженому вирізі у формі таблетки. Випуск цього пристрою буде означати, що Xiaomi створила телефони з повноекрманними дисплеями, водяними насічками і перфорованими дисплеями, що істотно зачіпає більшість сучасних тенденцій дизайну.

Терміни випуску Redmi K30 на даному етапі невідомі. Xiaomi Mi 9 був запущений в лютому 2019 року, а Xiaomi Mi 9T / Redmi K20 був випущений в червні 2019 року. Redmi K30 буде анонсований 10 грудня поточного року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi патентує новий смартфон з двома дисплеями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!