Головна Новини HI-tech телефони У Лондоні представлять кишеньковий комп'ютер Cosmo Communicator
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні представлять кишеньковий комп'ютер Cosmo Communicator

Planet Computers представить свій гібридний мобільний смартфон 29 листопада в Лондоні

28 листопада 2019, 15:38 comments3667
Поділіться публікацією:
У Лондоні представлять кишеньковий комп'ютер Cosmo Communicator

Після досить успішної краудфандингової кампанії лондонська Planet Computers готова запропонувати свій гібридний мобільний смартфон для широкої публіки. Cosmo Communicator створений на основі КПК старої школи, таких як Psion Series 5, Nokia Communicator і Sharp Netwalker.

В кінці минулого року Planet Computers почала краудфандингову кампанію, яка привернула трохи менше 4000 спонсорів і 1,86 млн євро (2,05 млн доларів) на фінансування цієї концепції. Cosmo Communicator призначений для вирішення деяких проблем з його попередником, Gemini 2017 року — першою спробою Planet Computers відродити Psion-подібні КПК.

Цей продукт залучив ще більший натовп з 7 000 покровителів, але були претензії до якості дзвінка і 5-мегапіксельної (MP) камери, що може пояснити, чому на цей раз спонсорів було менше.

Майже через рік прихильники Cosmo Computer цього тижня повідомили про отримання пристрою-розкладачки поштою. Комп'ютер Cosmo оснащений двома сенсорними дисплеями та 24-мегапіксельною камерою. У закритому стані користувачі можуть робити дзвінки з двухдюймового сенсорного екрану, а потім відкривати пристрій, щоб бачити шестидюймовий сенсорний екран над фізичною QWERTY-клавіатурою.

Cosmo працює на восьмиядерном процесорі Mediatek P70 з 6 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ вбудованої пам'яті і акумулятором ємністю 4220 маг. Він поставляється з Android 9.0 Pie, але є плани щодо підтримки Sailfish, Linux Debian Linux Kali. Клавіатура має підсвічування, а також є датчик відбитків пальців, дві колонки, спеціальна кнопка голосового асистента, 3,5-мм аудіороз'єм, слот для карти microSD, NFC, Bluetooth і два порти USB Type-C.

Кишеньковий персональний комп'ютер Cosmo Communicator можна придбати на веб-сайті Planet Computer за 871 долар США. У цю п'ятницю, 29 листопада, в The Planet Computers на Слоун-сквер в Лондоні відбудеться офіційне відкриття виставки Cosmo Communicator.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї представили смарт-динамік Sound X.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!