З компанії Apple пішов головний дизайнер

Тепер за дизайн продукції Apple буде відповідати Джефф Вільямс, який займає пост операційного директора

Головний дизайнер Apple Джонатан Айв, який відповідав за розробку зовнішнього вигляду багатьох пристроїв, що випускає компанія, пішов з неї. Про це повідомив у четвер галузевої інтернет-портал Verge.

Ще в червні в Apple заявили, що Айв має намір піти з компанії протягом року. Наразі його ім’я не значиться в списку керівників Apple, опублікованому на її офіційному сайті. Айв прийшов в компанію у 1992 році, а з 1996 року став головним дизайнером.

Повідомляється, що тепер за дизайн продукції Apple буде відповідати Джефф Вільямс, який займає пост операційного директора. За відомостями галузевого порталу 9to5Mac, в цій роботі також буде брати участь Еванс Хенкі. Він до останнього часу був одним з дизайнерів Apple. Очікується, що Apple буде співпрацювати з новою дизайнерською компанією Айва LoveFrom.

Нагадаємо, нещодавно Посольство України в США невідкладно звернулося до керівництва американської компанії Apple із закликом виправити некоректне позначення Криму як частини Росії у додатках компанії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", компанія Apple випустила зарядні чохли для нової лінійки смартфонів.