Головна Новини HI-tech телефони Наступні смартфони Apple отримають гнучкий дисплей
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступні смартфони Apple отримають гнучкий дисплей

У 2020 році частина нових смартфонів Apple отримає гнучкі екрани

29 листопада 2019, 11:06 comments1739
Поділіться публікацією:
Наступні смартфони Apple отримають гнучкий дисплей

Асортимент iPhone 11 включає дві моделі з OLED-дисплеями і одне малобюджетне рішення з РК-дисплеєм. Однак, за словами інсайдерів, найближчим часом компанія Apple може взагалі відмовитися від класичних матриць. Згідно з новим витоком, в наступному році Apple додасть iPhone 12 в набагато більш гнучкі і тонкі OLED-панелі.
Згідно з повідомленнями корейських ЗМІ, в 2020 році Apple представить три нові моделі iPhone, найменші з яких отримають діагональ екрану 5,4, 6,7 і 6,1 дюйма. У цьому випадку тип OLED-панелей усередині лінії буде іншим. Найбільший і компактний iPhone отримає гнучкі дисплеї Samsung від Y-OCTA, які забезпечують інтеграцію сенсорного шару безпосередньо в екран. Такий підхід дозволяє зменшити товщину пристрою і заощадити місце для більшого акумулятора.
Модель Junior з 6,1-дюймовим дисплеєм також буде мати OLED-матрицю, але це традиційне рішення з опціональним сенсорним шаром. Тепер вони виробляються для Apple компаніями Samsung і LG.
Очікується, що всі версії iPhone 12 будуть оснащені модемом 5G виробництва Qualcomm. За словами мережевих джерел, незважаючи на купівлю бізнесу Intel, модулі саморозвитку займуть у компанії занадто багато часу.
Майбутні нововведення приписують модеми Snapdragon X55, в той час як Apple, ймовірно, завершить розробку системи антен, збільшивши таким чином їх кількість для кращого прийому сигналу мобільної мережі.
Як повідомляло видання "Коментарі", головний дизайнер Apple пішов з посади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!