Головна Новини HI-tech телефони iPhone 12 отримає повноекранний сканер відбитків пальців
commentss НОВИНИ Всі новини

iPhone 12 отримає повноекранний сканер відбитків пальців

Компанія Apple розробить найбільший в світі сканер відбитків пальців для iPhone 12

5 грудня 2019, 12:42 comments1995
Поділіться публікацією:
iPhone 12 отримає повноекранний сканер відбитків пальців

Компанія Apple оголосила, що на наступному тижні її представник зустрінеться з тайванським виробником GIS. Вони обговорять розробку iPhone зі сканером відбитків пальців під дисплеєм, який буде випущений вже в наступному році, повідомляє Daily Daily News.

У повідомленнях стверджується, що Apple планує використовувати технологію ультразвукового датчика відбитків пальців Qualcomm, принаймні, в одній моделі iPhone, яка буде випущена в 2020 році. GIS буде співпрацювати з Qualcomm для постачання необхідних компонентів. Це узгоджується з останніми звітами аналітика Apple Мин Чі Куо, а також аналітиків Barclays, Bloomberg та інших, які очікують, що Apple випустить iPhone з Face ID і аутентифікацією по відбитку пальця у 2020 або 2021 році.

Qualcomm вже постачає ультразвукові датчики відбитків пальців для смартфонів Samsung Galaxy S10 і Galaxy Note10, але iPhone може використати ще більш досконалу версію технології. На закритому брифінгу в кулуарах конференції Mobile World Congress 2019 року в Барселоні директор Qualcomm Гордон Томас повідомив, що компанія планує створити ще більші датчики відбитків пальців під дисплеєм, ніж ті, які використовуються в останніх смартфонах Samsung. Чутки про айфони зі сканером відбитків пальців під дисплеєм наводять на думку, що це буде повноекранне рішення.

В цілому, це служить ще одним доказом того, що Apple планує випустити як мінімум одну нову модель iPhone з Face ID і повноекранним Touch ID протягом найближчого року або двох. Враховуючи, що ультразвукова технологія працює тільки з OLED-дисплеями, датчик, швидше за все, буде обмежений iPhone більш високого класу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple організувала свою музичну премію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!