Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple випустить смартфон без зарядного порту в 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple випустить смартфон без зарядного порту в 2021 році

Через рік компанія Apple випустить iPhone без зарядного порту

6 грудня 2019, 17:12 comments1709
Поділіться публікацією:
Компанія Apple випустить смартфон без зарядного порту в 2021 році

Минулого тижня аналітики J. P. Morgan опублікували кілька прогнозів про плани Apple і можливості переходу компанії на дворічний графік випуску. Аналітик Apple Мін-Чі Куо з TF Securities наводить ті ж прогнози, що і в попередньому звіті, а також нові прогнози щодо наступного iPhone SE 2 і iPhone високого класу без зарядного порту.

Такий iPhone не з'явиться до 2021 року, але перспектива видалення порту Lightning створить "повністю бездротовий зв'язок". Передбачається, що Apple може видалити порт Lightning тільки для моделі самого високого рівня в 2021 році.

У 2020 році Куо очікує на появу таких моделей iPhone: один 6,7-дюймовий iPhone високого класу, два 6,1-дюймових iPhone (один high-end і один більш низького рівня) і один 5,4-дюймовий iPhone початкового рівня. Куо також очікує, що новий iPhone SE з'явиться в першій половині 2020 року. Очікується, що він буде мати 4,7-дюймовий дисплей, що імітує розмір та дизайн iPhone 8 з оновленими внутрішніми компонентами, а також оновлену одиночну камеру.

Куо зайшов так далеко, що передбачив, що в 2021 році з'явиться ще одна модель iPhone SE, неофіційно звана "iPhone SE 2 Plus". Цей пристрій буде мати великий дисплей без кнопки "Home" з розміром дисплея 5,5 або 6,1 дюйма. Такий iPhone не матиме функції ідентифікації обличчя і буде залежати від датчика Touch ID, вбудованого в кнопку живлення.

У 2020 році новий iPhone SE буде мати одну камеру, в той час як в першій парі iPhone початкового рівня використовуються дві камери, а в двох верхніх — потрійні налаштування камери.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple організували свою музичну премію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!