Головна Новини HI-tech телефони Смартфон Galaxy S11 вийде взимку наступного року
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфон Galaxy S11 вийде взимку наступного року

Різні інсайдери вказують, що смартфон Samsung Galaxy S11 вийде в лютому наступного року

11 грудня 2019, 13:40 comments1504
Поділіться публікацією:
Смартфон Galaxy S11 вийде взимку наступного року

Є підстави припускати, що південнокорейська компанія Samsung запустить нову серію смартфонів Galaxy S11 ближче до виставки MWC 2020, яка проходитиме 24-27 лютого наступного року в Барселоні. Про це повідомляє ресурс techradar.

Хоча сама Samsung і не обмовлюється про майбутню серію Galaxy S11, різні витоки вже дають непогане уявлення про те, чого очікувати від нових смартфонів компанії. Крім того, ходять чутки, що Samsung збирається анонсувати гнучкий смартфон Galaxy Fold 2 в рамках того ж заходу.

Але ця інформація суперечить відомостями іншого надійного інсайдера Ice Universe, який підтвердив, що і серія Galaxy S11, і новий складний смартфон будуть випущені 18 лютого 2020 в Сан-Франциско, США. Якщо вірити попереднім витокам, S11 буде оснащений масивною камерою з головним 108 Мп сенсором, яка буде підтримувати 5-кратний оптичний зум. Крім того, смартфон буде мати акумулятор ємністю понад 4500 мАч. Молодша модель Galaxy S11e, отримає швидку зарядку 25 Вт, а також підтримку 5G. Що стосується Galaxy Fold 2, то достеменно невідомо, який він матиме дизайн. В мережі було багато припущень, тому краще дочекатися презентації. Компанія Samsung зазначила, що Fold 2 буде дешевше, ніж Galaxy Fold.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung створила унікальне світлодіодне небо на борту корабля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!