Головна Новини HI-tech телефони Стали відомі характеристики смартфонів серії Huawei P40
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики смартфонів серії Huawei P40

Характеристики смартфонів Huawei P40 і Huawei P40 Lite стали відомі ще до анонсу

12 грудня 2019, 17:17 comments1646
Поділіться публікацією:
Стали відомі характеристики смартфонів серії Huawei P40

Серія Huawei P40 — це флагман компанії, який вийде на початку наступного року. Нагадаємо, що серія Huawei P30 була одним з кращих камерних смартфонів цього року. У мережі вже з'явився передбачуваний набір характеристик дисплея телефону. Останній витік про Huawei P40 стверджує, що топовий телефон буде мати 6,57-дюймовий AMOLED-екран. Інший витік передбачає, що в наступному році Huawei Nova 6 SE буде перейменований і випущений як Huawei P40 Lite.

Якщо починати з витоку по Huawei P40, то інсайдер tipster @ RODENT950 заявив в Twitter, що Huawei P40 буде оснащуватися "вдосконаленим горизонтальним дисплеєм". Також джерело повідомило, що у смартфона будуть вирізи у формі таблеток для декількох селфі-камер. Інсайдер також припускає, що у смартфона буде 6,57-дюймовий Full HD або 2K AMOLED дисплей з підтримкою DCI-P3 і HDR.

Що стосується Huawei P40 Lite, той же самий інсайдер припускає, що Huawei Nova 6 SE, випущений минулого тижня, буде випущений як Huawei P40 Lite на інших ринках в наступному році. Він також повідомляє про візуалізацію в чорному кольорі і налаштування камери заднього виду з підтримкою функцій AI. Якщо це правда, то Huawei P40 Lite буде мати 6,4-дюймовий дисплей Full-HD , Kirin 810 SoC, 8 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ вбудованої пам'яті, 48-мегапіксельну основну задню камеру, 16-мегапіксельну камеру для селфі і акумулятор ємністю 4200 маг. Звичайно, компанія може змінити специфікації нової версії, коли вона вийде на міжнародні ринки.

Серія Huawei P30 була запущена в цьому році в березні, а серія Huawei P40 повинна з'явитися в тому ж місяці в наступному році, якщо компанія продовжить цю традицію. Витоки повинні набирати обороти по мірі наближення дати запуску. Тоді і буде досягнута більша ясність щодо дизайну і технічних характеристик флагмана наступного покоління Huawei.

Як повідомляло видання "Коментарі", Канада не визначилася з санкціями проти Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!