Головна Новини HI-tech телефони Додаток Microsoft Your Phone отримало функцію дзвінків
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Microsoft Your Phone отримало функцію дзвінків

Компанія Microsoft синхронізує свої смартфони з додатком Your Phone

16 грудня 2019, 14:45 comments1617
Поділіться публікацією:
Додаток Microsoft Your Phone отримало функцію дзвінків

Компанія Microsoft нещодавно оголосила, що всі телефони Android тепер можуть синхронізуватися з додатком Windows 10 Your Phone. Тепер через нього можна здійснювати та приймати телефонні дзвінки безпосередньо з робочого столу Windows. Однак нова функція повільно розгортається для користувачів.

Користувачі Mac із iPhone вже давно насолоджуються гармонійною синхронізацією між macOS та iOS. Тепер користувачі Android отримають насолоду від багатьох тих самих переваг за умови, що вони мають ПК з Windows 10.

Microsoft оголосила, що додаток Your Phone у Windows 10 тепер може здійснювати та приймати дзвінки з будь-якого синхронізованого телефону Android. Раніше ця функція була доступна для декількох телефонів Android, переважно пристроїв Samsung Galaxy. Однак функція Calls в додатку "Ваш телефон" тепер сумісна з усіма телефонами Android.

Хоча Microsoft оголосила, що Your Phone сумісний з усіма пристроями Android, оновлення здійснюється повільно. Таким чином, не всі користувачі ще можуть синхронізувати свої телефони або телефонувати через додаток.

Слід також зазначити, що це лише функція дзвінка. Текстові повідомлення та функція "Екран телефону" (що дозволяє користувачам керувати своїм телефоном у Windows 10) все ще обмежені декількома телефонами. Microsoft ще не оголосила, коли ці функції будуть широко доступними.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft анонсувала ігрову консоль Xbox X Series.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!