Головна Новини HI-tech телефони Корейська компанія Samsung представить черговий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Корейська компанія Samsung представить черговий бюджетний смартфон

Смартфон Galaxy A01 буде черговою бюджетною пропозицією від компанії Samsung

20 грудня 2019, 15:10 comments2055
Поділіться публікацією:
Корейська компанія Samsung представить черговий бюджетний смартфон

Корейський виробник смартфонів Samsung додав модель початкового рівня у свою саму продавану серію Galaxy. Телефон можна побачити на веб-сайті компанії, хоча інформація про наявність і ціни залишається загадкою. Тим не менш, Galaxy A01 розробляється, щоб бути дешевою пропозицією на цьому ринку і, отже, запускається без особливої помпи.

Galaxy A01 оснащено 5,7-дюймовим дисплеєм Infinity-V з роздільною здатністю HD+. Пристрій має пластиковий корпус. Він працює на восьмиядерном процесорі, де чотири швидкодіючих ядра працюють на частоті 1,95 ГГц, а чотири ефективних ядра працюють на частоті 1,45 ГГц. Також немає згадки про версію Android, але очікується, що вона буде працювати під управлінням Android 10. Існує варіант для 6 ГБ або 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Вона може бути розширена до 512 ГБ через слот для карт Micro SD.

Подвійна камера на задній панелі Samsung Galaxy A01 включає в себе 13-мегапіксельну основну камеру з діафрагмою f / 2.2 і 2-мегапіксельну вторинну камеру з діафрагмою f / 2.4. Для селфі телефон пропонує 5-мегапіксельну камеру з діафрагмою f / 2.0.

Samsung Galaxy A01 підтримується акумулятором ємністю 3000 маг. Galaxy A01 не має сканера відбитків пальців. Варіанти підключення включають дві SIM-карти, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, роз'єм для навушників 3,5 мм і A-GPS з ГЛОНАСС. Розміри пристрою становлять 146,3 x 70,86 x 8,34 мм, хоча його вага не вказана. Він також включає в себе FM-радіо і доступний в чорному, синьому і червоному кольорах.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung створила унікальне світлодіодне небо на борту корабля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!