Головна Новини HI-tech телефони Смартфони Vivo попередять про землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони Vivo попередять про землетрус

Компанія Vivo запустить функцію для смартфонів, яка буде попереджати про землетрус за кілька секунд до поштовхів

27 грудня 2019, 11:49 comments1472
Поділіться публікацією:
Смартфони Vivo попередять про землетрус

Компанія Vivo оголосила, що незабаром вона збирається запустити функцію попередження про землетруси, аналогічну MIUI 11. Vivo вже оголосила про запуск нового користувальницького інтерфейсу Android під назвою JoviOS з серією X30 у минулому місяці. Але незважаючи на це, виробник, що належить BBK, врешті-решт відмовився від цієї ідеї і випустив нову версію існуючого інтерфейсу під назвою FunTouch OS 10.

Після запуску менеджер проекту Vivo FunTouch OS Сяо Чжуге повідомив, що компанія працює над новою функцією, пов'язаною з погодою, для скіна інтерфейсу на Android. Основним завданням цього додаткового інструменту будуть попередження про землетруси. Він також буде супроводжуватися додаванням областей позиціонування. Останній надасть щохвилинний прогноз погоди для позначеного району на найближчі дві години.

За словами Чжуге, ця функція в даний час знаходиться в стадії розробки і через кілька тижнів досягне стадії внутрішнього тестування. Таким чином, офіційна дата випуску може бути не дуже далеко. Він не розкрив ніяких інших подробиць, проте, схоже, що функція попередження про землетрус буде дуже схожа на ту, що нещодавно запустила Xiaomi.

Інструмент повідомить користувачів про землетрус за кілька секунд до того, як він почнеться. Вся ідея полягає в тому, щоб дати користувачам перевагу. Функція також надасть інформацію, пов'язану з аварійними сховками та інші важливі контактні дані. Він побудований навколо оригінального дизайну і пропонує мінімальний інтерфейс. Компанія додала кілька значків на робочому столі, годинник поза екраном і кілька шпалер.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo анонсувала запуск чергового флагмана в наступному році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!