Головна Новини HI-tech телефони Випуск нового флагманського смартфона Nokia переноситься
commentss НОВИНИ Всі новини

Випуск нового флагманського смартфона Nokia переноситься

Компанія Nokia оголосила про перенесення випуску наступного смартфона флагманської серії PureView

2 січня 2020, 18:24 comments2114
Поділіться публікацією:
Випуск нового флагманського смартфона Nokia переноситься

Згідно з останніми чутками, продовження роботи HMD Global з Nokia 9 PureView в цьому році може призвести до певних ускладнень. Повідомляється, що вихід нового флагмана компанії 2020 року, який називається Nokia 9.2 PureView, відкладається і може з'явитися значно пізніше. Відомо також, що однією з основних причин затримки є те, що HDM Global планує використовувати SoC Snapdragon 865 від Qualcomm замість чіпсета Snapdragon 855 або 855 .

Ця новина надійшла через російський аккаунт в Twitter Nokia Anew (@nokia_anew), який повідомив, що анонс Nokia 9.2, швидше за все, переноситься на осінь цього року. HMD Global випустила Nokia 9 PureView в 2019 році. Ходили чутки про Nokia 9.1 PureView з Snapdragon 855 SoC, запланований на початок 2020 року, але від цієї ідеї довелося відмовитися.

За чутками, остаточним наступником Nokia 9 PureView буде Nokia 9.2 PureView. Цей телефон, швидше за все, буде мати Qdcom Snapdragon 865 ЅоС. Це означає, що це буде смартфон 5G, оскільки SoC поставляється тільки з модемом X55 5G. У центрі уваги, швидше за все, будуть камери цього телефону. Nokia 9.2 PureView може мати покращене налаштування пентакамери на задній панелі. Що стосується решти технічних характеристик або дизайну, то про це інформації поки немає.

Більшість виробників збираються зробити свої великі анонси в наступному місяці, під час Mobile World Congress в Барселоні. По всій імовірності, в цьому році HMD Global, можливо, ще раз проведе прес-конференцію, але поки невідомо, чи розповість компанія що-небудь про Nokia 9.2 PureView.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia представить надбюджетний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!