Головна Новини HI-tech телефони У 2020 році світ побачить шість нових iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

У 2020 році світ побачить шість нових iPhone

Компанія Apple ймовірно представить шість нових смартфонів в 2020 році

3 січня 2020, 16:05 comments4115
Поділіться публікацією:
У 2020 році світ побачить шість нових iPhone

У звіті Digitimes стверджується, що Apple працює не тільки над однією, але і над двома різними моделями своєї заміни для iPhone SE, який може називатися iPhone 9.

Згідно з джерелами в тайванської ланцюжку поставок мобільних телефонів, в 2020 році Apple може випустити шість пристроїв iPhone — чотири моделі OLED і дві моделі LCD. У сьогоднішньому звіті наводяться джерела ланцюжка поставок, але єдиним конкретним доказом є твердження про те, що Chipbond Technology отримала замовлення на два різних РК-пристрої. Chipbound виробляє чіпи драйверів для РК-екранів.

іРһопе SE обслуговував два різних ринки для Apple. По-перше, бюджетний варіант для тих, хто дійсно хотів iPhone, але не міг дозволити собі жодну з більш дорогих моделей. По-друге, це варіант для тих, хто любить портативність компактного телефону і віддає перевагу класичному дизайну. Apple, мабуть, вирішила, що ринок ультракомпактних телефонів занадто малий. Також у звітах передбачається, що флагмани цього року повернуться до плаского дизайну, якого не було в iPhone вищого рівня з часів iPhone 5s у 2013 році.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо припустив, що iPhone 9 (назва умовна) буде поєднувати форм-фактор iPhone 8 з внутрішніми компонентами, аналогічними iPhone 11. За словами Куо, iPhone SE 2 буде поставлятися в конфігураціях зберігання об'ємом 64 ГБ і 128 ГБ з трьома варіантами кольору: сріблястий, космічний сірий і червоний. Він також прогнозує, що стартова ціна нового більш дешевого iPhone складе 399 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представить власну систему "розумного" будинку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!