Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung розробила віртуальну клавіатуру
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung розробила віртуальну клавіатуру

Компанія Samsung представить першу у світі віртуальну клавіатуру на виставці CES 2020

6 січня 2020, 23:49 comments3030
Поділіться публікацією:








Компанія Samsung розробила віртуальну клавіатуру

Компанія Samsung створила першу в світі віртуальну клавіатуру. Клавіатура SelfieType була розроблена підрозділом Samsung C-Lab. Вона використовує велику кількість технологій штучного інтелекту і розпізнавання зображень, створюючи невидиму QWERTY-клавіатуру на твердій поверхні, наприклад, на столі.

Віртуальні клавіатури на лазерних проекторах існують вже давно. Вони не найефективніші і навіть не виконують роботу належним чином. Їх єдинеа мислима перевага полягає в тому, що вони виключають необхідність друкувати на сенсорному екрані.

SelfieType, здається, не потребує додаткового обладнання, наприклад, проектора. Це означає, що потенційно вона може з'явитися на майбутніх смартфонах або планшетах Samsung. Віртуальна клавіатура могла б навіть пробитися до більш старих пристроїв з сумісним обладнанням через оновлення програмного забезпечення. Найімовірніше, Samsung проведе демонстрацію технології на спеціалізованому обладнанні. Можуть знадобитися місяці, навіть роки, перш ніж ми побачимо цю клавіатуру на смартфоні або планшеті споживчого рівня.


Хоча SelfieType може виглядати привабливо і футуристично, деякі питання залишаються без відповіді. Як датчик може визначити різницю між натисканнями клавіш? Наскільки точно він буде друкувати? Швидше за все, на ці питання Samsung відповість, коли офіційно представить технологію на CES 2020.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung створила штучну людину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!