Головна Новини HI-tech телефони Названа офіційна дата анонсу нового флагмана Samsung
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа офіційна дата анонсу нового флагмана Samsung

Компанія Samsung оголосила, що новий флагманський смартфон буде анонсовано в наступному місяці

10 січня 2020, 13:12 comments2296
Поділіться публікацією:
Названа офіційна дата анонсу нового флагмана Samsung

Компанія Samsung офіційно підтвердила дату своєї наступної події Galaxy Unpacked — 11 лютого 2020 року. Це головна подія, на якій Samsung традиційно випускає свої флагманські телефони серій Galaxy S і Galaxy Note. Що стосується заходу в наступному місяці, то Samsung збирається випустити телефони серії Galaxy S11, які, за деякими даними, можуть офіційно дебютувати як Galaxy S20. Samsung планує представити свій наступний складаний телефон, попередньо названий Galaxy Fold 2, на цьому ж заході.

Захід Galaxy Unpacked розпочнеться об 11 годині за тихоокеанським часом 11 лютого в Сан-Франциско. Відео-запрошення до мега-презентації Samsung натякає на появу двох окремих класів пристроїв — наступних флагманів серії Galaxy S і, можливо, Galaxy Fold 2. Samsung також натякала на дебют "нових, інноваційних пристроїв", включаючи кілька нових телефонів, гаджетів для "розумних" будинках і переносних пристроях.

Починаючи з серії Galaxy S11, Samsung планує змінити угоду про імена телефонів серії Galaxy S і може назвати його серією Galaxy S20. Всього у цю лінійку входять три телефони — vanilla Galaxy S20, Galaxy S20 і Galaxy S20 Ultra. Витоки дають уявлення про те, як можуть виглядати майбутні флагмани Samsung.

108-мегапіксельна основна камера, 48-мегапіксельний телеоб'єктив з OIS і модуль камери в стилі перископа з 5-кратним оптичним зумом очолять відділ візуалізації. Функції камери можуть включати в себе підтримку захоплення відео 8K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, режим "Режисерський перегляд", "Нічний гіперліпс" і "Вертикальна панорама". За повідомленнями, вигнутий дисплей Dynamic AMOLED буде мати центральне розташування, а частота оновлення становить 120 Гц. Що стосується Galaxy Fold 2, він має конструкцію розкладачки, схожу на Motorola Razr, але на даний момент подробиці його характеристик досить мізерні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung несподівано представила черговий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!