Головна Новини HI-tech телефони Американським підліткам можуть заборонити користуватися смартфонами
commentss НОВИНИ Всі новини

Американським підліткам можуть заборонити користуватися смартфонами

Американський сенатор пропонує заборонити користуватися смартфонами особам віком до 21 року

10 січня 2020, 18:16 comments3240
Поділіться публікацією:
Американським підліткам можуть заборонити користуватися смартфонами

У США внесли на розгляд законопроект, який передбачає заборону на використання мобільних телефонів для осіб віком до 21 року. У вівторок сенатор-демократ Джон Роджерс представив законопроект, який передбачає заборону на використання стільникових телефонів за віком. Урядовець заявив, що люди у віці до 21 року "недостатньо розвинені", щоб безпечно користуватися мобільними телефонами.

Щоб довести необхідність цього закону, були названі такі серйозні шкідливі інциденти, як автомобільні аварії і залякування серед підлітків. Смартфони найчастіше використовуються підлітками для здійснення залякуючих і загрозливих дій. Іноді це може призвести навіть до самогубства.

Відповідно до законопроекту, особа, яка володіє або користується мобільним телефоном до настання певного віку, буде оштрафована на 1000 доларів і буде покарана позбавленням волі на строк до одного року. У законопроекті також згадується, що люди, молодші 21 року, не можуть легально курити цигарки, вживати алкоголь або мати зброю. Сенатор Роджерс лише хоче додати смартфон в цю категорію.

В даний час ні один штат США не прийняв законопроект про мінімальний вік для власників стільникових телефонів, але в країні діють суворі закони про куріння, вживання алкоголю і володіння вогнепальною зброєю. Примітно, що Джон Роджерс визнає, що законопроект навряд чи буде прийнятий. Тим не менш, він сподівається таким чином привернути увагу громадськості до проблеми неграмотного використання смартфонів підлітками.

Як повідомляло видання "Коментарі", британські підлітки шокують батьків вірусною грою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!