Головна Новини HI-tech телефони Смартфони Apple отримають нову програму для надсилання сигналів про допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони Apple отримають нову програму для надсилання сигналів про допомогу

iPhone зможуть задіяти різні способи виклику допомоги в екстрених ситуаціях

13 січня 2020, 12:36 comments1455
Поділіться публікацією:
Смартфони Apple отримають нову програму для надсилання сигналів про допомогу

Новий патент Apple описує різні способи, якими iPhone може використовувати стільникові сигнали, Wi-Fi і навіть інші прилеглі пристрої для надсилання сигналів про допомогу. 

Сьогодні iPhone можуть попереджати екстренні служби через спеціальний сигнал. Але Apple сподівається розробити новий спосіб допомогти користувачам в регіонах з нестабільними сигналами смартфонів. Новий режим аварійного енергозбереження (EPSM) зможе транслювати сигнали тривоги різними способами, мінімізуючи при цьому енергоспоживання, щоб підтримувати нормальну роботу обладнання до тих пір, поки не прибуде допомога.

Apple хоче, щоб її програма була максимально універсальною. Компанія сподівається, що вона може бути застосована до різних пристроїв. Серед них згадуються портативні PlayStation, "розумні" окуляри і телефони Android. У цьому документі Apple іменує ці пристрої як "кероване обладнання" (UE).

Згідно опису патенту Apple, в програмі приблизно два елемента, перший з яких — енергозбереження. Користувачі можуть включити режим аварійного енергозбереження вручну. Крім того, вони можуть попередньо вибрати режим аварійного енергозбереження, коли рівень заряду батареї нижче певної межі. У той же час, пристрій буде постійно передавати радіосигнал для виклику допомоги. Друга частина — як транслювати аварійні сигнали. Вона включає в себе спроби знайти і використовувати довколишні послуги стільникового зв'язку або локальні мережі Wi-Fi.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple оголосила про початок незвичайного фотоконкурсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!