Головна Новини HI-tech телефони Гонконгська компанія представить дисплей з новою технологією відображення
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонконгська компанія представить дисплей з новою технологією відображення

Виробник смартфонів OnePlus представить новий дисплей на спеціальному заході 13 січня

13 січня 2020, 15:42 comments2039
Поділіться публікацією:
Гонконгська компанія представить дисплей з новою технологією відображення

Гонконгський виробник смартфонів OnePlus проведе захід у Шеньчжені, Китай, 13 січня. Компанія представить нову технологію відображення учасникам цього заходу. Ходять чутки, що технологія буде представлена на панелі з частотою оновлення 120 Гц.

OnePlus — одна з компаній, які уважно стежать за технологіями екрану. З OnePlus 7 Pro, який був запущений в минулому році, компанія стала однією з перших компаній-виробників смартфонів, яка перейшла на технологію 90 Гц. Це новий захід, який буде організований компанією, може стати попередником використання технології відображення 120 Гц OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro.

Ця технологія зміни кольору змінює прозорість при включенні камери і відображає об'єктиви камери. Компанія стверджує, що перехід від непрозорого до прозорого стану займає всього 0,7 секунди. Передбачається, що в серії OnePlus 8 буде використовуватися технологія відображення з частотою 120 Гц. Пристрій 2020 року буде випущено у другому кварталі. Очікується, що OnePlus 8, OnePlus 8 Pro і OnePlus 8 Lite будуть випускатися в трьох моделях, а топ-модель пристрою буде мати чіпсет Snapdragon 865.

У відповідності з отриманим рендерінгом, Pro матиме чотири задні камери, а стандартний OnePlus 8 буде мати три камери, розташовані вертикально.

Як повідомляло видання "Коментарі", OnePlus представить смартфон із зникаючою камерою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!