Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple готова замінити неякісні чохли-батареї
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple готова замінити неякісні чохли-батареї

Після скарг з боку користувачів, Apple готова безкоштовно замінити чохли-батареї

14 січня 2020, 11:48 comments1804
Поділіться публікацією:
Компанія Apple готова замінити неякісні чохли-батареї

Щоб надати клієнтам безпроблемне використання своїх продуктів, Apple почала заміняти чохли Smart Battery для користувачів. Це сталося після того, як вони поскаржилися на проблеми з зарядкою. Заміна чохлів буде безкоштовною.

Згідно з спеціальною програмою заміни батарей Smart, компанія з Купертіно замінить несправні інтелектуальні батареї iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR, якщо користувач придбав продукт в період з січня по жовтень 2019 року. "Apple визначила, що деякі чохли Smart Battery для iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR можуть мати проблеми з зарядкою", — йдеться на офіційному сайті Apple.

Apple також підкреслила, що несправні чохли для смарт-батарей не мають нічого спільного з безпекою. "Це не проблема безпеки, і Apple або авторизований постачальник послуг Apple безкоштовно замінить акумулятори", — йдеться на сайті.

Цей крок виробника iPhone є значною подією, враховуючи, що чохол коштує $ 129. Згідно з інформацією на сайті, Apple замінить уразливий чохол Smart Battery Case, якщо він демонструє одну або кілька з таких дій:

- Акумулятор не заряджається або заряджається з перервами при підключенні до джерела живлення;

- Батарея-чохол не заряджає iPhone або заряджає його періодично.

Але, як завжди, є пастка для цього безкоштовного сервісу від Apple. На сайті додано примітку, в якій говориться, що компанія "може обмежити ремонт у вихідній країні або регіоні покупки". Крім того, Apple також згадала, що ця безкоштовна програма заміни включає тільки пошкоджені чохли для "розумних" батарей упродовж "двох років після першого роздрібного продажу пристрою".

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони Apple отримають нову програму для надсилання сигналів про допомогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!