Головна Новини HI-tech телефони Компанія Motorola представить власний складаний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Motorola представить власний складаний смартфон

Смартфон Motorola Razr виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, а також має 2,7-дюймовий інтерактивний дисплей швидкого перегляду

24 січня 2020, 16:50 comments1609
Поділіться публікацією:
Компанія Motorola представить власний складаний смартфон

Рівно місяць тому компанія Motorola оголосила, що відкладає запуск нового смартфона Motorola Razr, щоб дозволити компанії підготуватися до безпрецедентного попиту. Тепер Verizon оголосив про нове попереднє замовлення і дату випуску культового смартфона з новим гнучким екраном.

Motorola Razr буде доступна для замовлення на Verizon з 26 січня, а в магазинах і мережі — з 6 лютого. Смартфон буде продаватися за ціною 62,49 дол. США в місяць протягом 24 місяців на платформі Verizon Device Payment або за 1 499,99 дол. США за один раз.

Новий смартфон Razr виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі і 3D Gorilla Glass, і має темний дизайн, який підкреслює його рівні лінії. Він має шарнір з нульовим зазором, який дозволяє обом сторонам настроюваної полімерної гнучкої системи відображення залишатися ідеально на одному рівні в закритому стані. Шарнір також захищає дисплей від сміття і пилу. 

Всередині знаходиться 6,2-дюймовий дисплей Flex View з співвідношенням сторін 21: 9, який легко складається і поміщається в кишені. Зовні знаходиться зовнішній 2,7-дюймовий інтерактивний дисплей швидкого перегляду, який надає тільки важливу інформацію. Користувач може здійснювати дзвінки, відповідати на повідомлення, оплачувати послуги і товари одним дотиком і керувати музикою. Він також може робити селфі, користуватися помічником Google і отримувати доступ до індивідуальних налаштувань, таких як увімкнення або вимкнення Bluetooth, Wi-Fi і так далі. І все це, навіть не відкриваючи смартфон.

Кожен Razr включає навушники Razr, преміальну гарнітуру USB-C, професійно налаштовану експертами-звукорежисерами Denon Audio, з удосконаленою цифровою обробкою сигналів, яка забезпечує приголомшливий звук під час подорожі, роботи або відпочинку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung представить смартфон з "режимом ноутбука".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!