Інсайдер розкрив характеристики двох нових смартфонів Motorola

Motorola представить нові смартфони на конференції MWC 2020

Компанія анонсувала смартфони Moto G8 Play і Moto G8 Plus у минулому році. Тепер інсайдер підтвердив розробникам XDA, що телефони скоро надійдуть у продаж, і розкрив їх ключові характеристики.
Обидва телефони будуть працювати на Snapdragon 665. Моtо G8 буде меншим з двох - він буде побудований на 6,39-дюймовому дисплеї з роздільною здатністю HD з діркою для однієї селфі-камери.
На задній панелі Moto G8 буде три камери - первинний датчик 16MP з об'єктивом f / 1.7, стрілка 2MP f / 2.2 для макрозйомки і надширока камера на 8 МП. На передній панелі також є стандартний 8MP f / 2.0 snapper.
Moto G8 Power повинен мати велику батарею - в той час як vanilla G8, як казали, мав акумуляторну батарею на 4000 маг з базовою зарядкою 10 Вт.
Очікується, що на екрані буде одна дірка для 25-мегапіксельної камери, а РК-дисплей отримає роздільну здатність Full HD з тією ж діагоналлю 6,36 дюйма. Він також буде мати чотири камери на задній панелі - тріо Moto G8 плюс додатковий 8-мегапіксельний f / 2.4 snapper, який може бути телеоб'єктивом.

Смартфони будуть представлені на конференції MWC 2020 в лютому. Їх вартість невідома.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony представить смартфони з підтримкою 5G.