Головна Новини HI-tech телефони Новий смартфон Apple отримає бічний сканер Touch ID
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий смартфон Apple отримає бічний сканер Touch ID

Touch ID нових смартфонів Apple буде розташований збоку

30 січня 2020, 17:25 comments2612
Поділіться публікацією:
Новий смартфон Apple отримає бічний сканер Touch ID

Про майбутній iPhone 9 чули вже багато. Передбачається, що він буде логічним наступником iPhone SE. Очікується, що цей телефон буде оснащений сенсорним екраном. Це не дивно, оскільки Apple прагне знизити витрати на iPhone 9, і очікується, що телефон замінить iPhone 8 і 8 Plus на ринках.

Тим не менш, на думку аналітика Мін-Чі Куо з TF International Securities, Apple планує випустити ще один iPhone в 2021 році з Touch ID, але він буде встановлений збоку, а не під кнопкою Home. Раніше вже з'являлися бічні сканери відбитків пальців від декількох виробників. Вони вважаються набагато більш практичними в порівнянні з кнопкою Home. Схоже, що це логічний вибір і він відповідає більшості виробників Android, які використовують бічні сканери відбитків пальців.

Куо додає, що цей iPhone буде поставлятися з РК-панеллю на борту, натякаючи, що це може бути пропозиція середнього класу від Apple по аналогії з iPhone 9, тобто iPhone SE 2. Відключення Face ID і використання сканера відбитків пальців, встановленого збоку, також допоможе Apple тримати дисплей практично на краю, хоча покупцям, швидше за все, доведеться змиритися з виїмкою на передній камері.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple може представити ще один смартфон — iPhone 12 mini.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!