Головна Новини HI-tech телефони Китайський бренд представить бюджетний смартфон з потужним акумулятором
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський бренд представить бюджетний смартфон з потужним акумулятором

Компанія Xiaomi повідомляє про вихід покращеного бюджетного смартфона, але уникає конкретики

4 лютого 2020, 13:50 comments2470
Поділіться публікацією:
Китайський бренд представить бюджетний смартфон з потужним акумулятором

Компанія Xiaomi, як повідомляється, працює над новим бюджетним смартфоном під назвою Redmi 9. Апарат є наступником Redmi 8, який повинен з'явитися найближчим часом. Повідомляється, що він з'явиться з деякими вдосконаленими функціями в порівнянні з його попередником. Компанія розкрила деякі подробиці про майбутній пристрій, але ніякої конкретики щодо апаратного забезпечення вказано не було.

Ману Кумар Джайн, керуючий директор Xiaomi India у своєму недавньому твіті розповів, що майбутні смартфони Redmi будуть оснащені потужними процесорами. Його твіт повідомляє: "Я схвильований тим, що @RedmiIndia принесе в 2020 році! # Redmi2020 # MorePowerToRedmi вже майже тут. Чи можете ви здогадатися, що це таке?"

Хоча твіт не розкриває назву майбутнього смартфона, передбачається, що це Redmi 9. Слід очікувати, що це буде бюджетний смартфон Redmi, враховуючи, що компанія Realme випустить в лютому свій бюджетний смартфон Realme C3. Таким чином, Redmi також буде потрібен новий пристрій, щоб залишатися актуальною на ринку.

Це не перший раз, коли Redmi 9 вийшов на поверхню. У минулому смартфон кілька разів спливав. При цьому повідомлялося про процесор MediaTek Helio G70. Варто зазначити, що цей же процесор, буде використовуватися і в майбутньому смартфоні Realme C3. Тому ще не відомо, чи використовує Xiaomi цей же процесор на новому смартфоні Redmi чи ні.

Смартфон може бути анонсований з об'ємом оперативної пам'яті до 6 ГБ і об'ємом вбудованої пам'яті 128 ГБ. Але це буде підтверджено лише після того, як пристрій стане офіційним або компанія надасть якусь офіційну інформацію про нього. Крім того, ходять чутки, що телефон оснащений великим дисплеєм (6,67 дюйма з роздільною здатністю HD +) і має велику батарею в порівнянні з попередником.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила клавіатуру у вигляді набору помад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!