Головна Новини HI-tech телефони Коронавірус не вплине на плани компанії Xiaomi
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус не вплине на плани компанії Xiaomi

Коронавірус не завадить компанії Xiaomi провести презентацію нового смартфона

6 лютого 2020, 10:48 comments1685
Поділіться публікацією:
Коронавірус не вплине на плани компанії Xiaomi

Як відомо, презентація нового флагманського смартфона Xiaomi очікується наступного тижня 11 лютого. Модель буде називатися Xiaomi Mi 10 і ознаменує ювілей компанії на ринку. Смартфон вийде з найсучаснішими технічними характеристиками. У їх числі новітній високопродуктивний процесор Snapdragon 865 компанії Qualcomm і оперативна пам'ять LPDDR5. Крім того буде матися вбудований накопичувач UFS3.0. Смартфон зможе похвалитися приголомшливими можливостями камери, реалізованими з використанням цілого ряду об'єктивів.

Проте раптове поширення смертельного коронавіруса втрутилося в плани китайських технологічних гігантів, включаючи Xiaomi. Епідемія, згідно з останніми офіційними даними, вже забрала 362 життя. Вважається, що ця цифра сильно применшена китайськими властями, щоб запобігти паніці і приховати реальні масштаби загрози.

Тим не менш, всі вищеописані події не повинні завадити Xiaomi представити свій ювілейний пристрій. Засновник і генеральний директор компанії Лей Цзюнь зібрав всіх топ-менеджерів Xiaomi за одним столом, щоб обговорити деталі майбутньої презентації флагманського смартфона Mi10.

8e8J4cxbgvfCG8ZEo3N5Eh4Dk.jpg

На жаль, два топ-менеджера не змогли бути присутніми особисто, але все ж взяли активну участь в обговоренні завдяки організованій відеоконференції. Звичайно, всі присутні за столом були в спеціальних захисних масках, але в цілому компанія налаштована оптимістично — презентація Xiaomi Mi10 буде проходити за графіком, і ніщо не зможе її зупинити.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила нову лампу для стерилізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!