Головна Новини HI-tech телефони Нова функція дозволить використовувати iPhone в якості автомобільного ключа
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова функція дозволить використовувати iPhone в якості автомобільного ключа

За допомогою функції CarKey відкрити автомобіль можна буде навіть якщо смартфон розрядився

6 лютого 2020, 15:30 comments1757
Поділіться публікацією:
Нова функція дозволить використовувати iPhone в якості автомобільного ключа

Сьогодні компанія Apple випустила першу бета-версію iOS 13.4 для розробників. А тим часом ресурс 9to5Mac виявив перші ознаки появи нової функції, яка дозволить використовувати iPhone в якості автомобільного ключа.

iOS 13.4 містить посилання на API-інтерфейс "CarKey", який дозволить використовувати iPhone, а також Apple Watch для розблокування, блокування і запуску автомобіля. Згідно внутрішнім файлам системи, користувачі зможуть використовувати CarKey в автомобілях, сумісних з NFC, оскільки їм треба тільки тримати пристрій поряд з автомобілем, щоб використовувати його в якості ключа.

Немає необхідності проходити ідентифікацію за допомогою Face ID, як це відбувається з картами Express Transit. Це також означає, що ця функція буде працювати навіть з Apple iPhone або Watch без батареї. Щоб використовувати CarKey, піднесіть iPhone або Apple Watch до зчитувального пристрою. Він буде працювати автоматично, не вимагаючи Face ID. Ви можете змінити налаштування експрес-режиму в "Гаманці".

Процес сполучення здійснюватиметься через додаток Wallet, а також потрібен додаток виробника автомобіля, щоб продовжити налаштування. Користувачі повинні помістити iPhone поверх зчитувача NFC в автомобілі під час початкового процесу, і тоді CarKey буде доступний в додатку Wallet. Після цього ключ можна легко додати в Apple Watch.

Інша цікава інформація полягає в тому, що CarKey можна передавати іншим людям, наприклад, членам сім'ї. Водії також можуть запросити їх через додаток Wallet, щоб вони отримали доступ до ключа на своїх власних пристроях Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Apple отримає бічній сканер Touch ID.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!