Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi офіційно згортає продаж популярного смартфону
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi офіційно згортає продаж популярного смартфону

Redmi K20 Pro знімається з продажу у зв'язку з випуском нового флагмана Xiaomi

7 лютого 2020, 17:45 comments2927
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi офіційно згортає продаж популярного смартфону

Компанія Xiaomi випустила стандартні смартфони Redmi K20 і K20 Pro в Китаї в травні минулого року. Ще в грудні суббренд Xiaomi оприлюднив наступника серії K20, що отримав назву Redmi K30. Тепер компанія, як повідомляється, планує запустити Pro варіант K30 в найближчому майбутньому. Генеральний директор Redmi Лу Вейбинг підтвердив, що компанія припинить продаж Redmi K20 Pro в цьому місяці. Припинення явно натякає на прибуття Redmi K30 Pro. Тим не менш, Вейбинг нічого не сказав про стандартний Redmi K20, так що цілком ймовірно, що пристрій буде доступний для покупки.

Redmi офіційно не розкриває ніяких подробиць про K30 Pro. Тим не менш, пристрій було помічено на веб-сайті тестування продуктивності Geekbench минулого місяця. Передбачається, що смартфон буде поставлятися з флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 865 з вбудованим модемом X55 для підключення 5G. Нагадаємо, що Redmi K30 оснащений чіпсетом Snapdragon 765G. Список Geekbench також показав, що є 8 ГБ оперативної пам'яті. Майбутній смартфон буде працювати під управлінням Android 10 з коробки MIUI.

У відповідності з минулими витоками, Redmi K30 Pro оснащений спортивною чотирикамерною камерою з підтримкою 64-мегапіксельного датчика Sony IMX686 від стандартного K30. Невідомо, чи буде на наступному пристрої фронтальна або спливаюча камера. Очікується, що смартфон буде оснащений акумулятором на 4700 маг з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт.

Redmi K20 Pro поставляється з флагманськими характеристиками в порівнянні зі стандартною моделлю. Цього очікують і від Redmi K30 Pro. Як і K30, модель Pro також очікується у 4G і 5G варіантах. Новий смартфон буде випущений в березні.

Як повідомляло видання "Коментарі", коронавірус не вплине на плани компанії Xiaomi.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!