Головна Новини HI-tech телефони Компанія OPPO представить власний смартфон зі стилусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO представить власний смартфон зі стилусом

OPPO подала заявку на патент, в якому повідомляється про наявність S Pen в наступному смартфоні компанії

10 лютого 2020, 16:19 comments3630
Поділіться публікацією:
Компанія OPPO представить власний смартфон зі стилусом

Китайська компанія OPPO подала заявку на патент смартфона з S Pen. Патент був поданий 8 травня 2019 року в CNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності), що показує, що в майбутньому ми можемо побачити телефон OPPO з унікальним дизайном S Pen.

Розташування стилуса буде відрізнятися від серії Samsung Galaxy Note, де S Pen знаходиться всередині корпусу смартфона. Новий патент OPPO показує, що стилус буде розміщений на верхній частині смартфона. Однак це не єдина зміна. На відміну від Samsung S Pen, у OPPO Stylus буде власний акумулятор для зберігання енергії. Таким чином користувач може не залежати від рівня зарядки батареї смартфона.

Стилус також оснащений комунікаційним модулем, мікрофоном і приймачем. Через нього також можна здійснювати дзвінки. Ідея OPPO полягає у створенні стилуса, який працює разом зі смартфоном, але також має певну автономність, завдяки наявності модуля Bluetooth. На зображеннях патенту ми бачимо клавіші регулювання гучності і мікрофони. Патент OPPO дуже цікавий і має кілька оригінальних ідей, які можна розвинути. Проте залишається незрозумілим, як можна буде розмовляти по телефону через стилус і як довго.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-годинник OPPO отримають датчик ЕКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!