Головна Новини HI-tech телефони У Сан-Франциско представлять новий гнучкий смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сан-Франциско представлять новий гнучкий смартфон

Galaxy Z Flip стане другим гнучким смартфоном, який створила компанія Samsung

11 лютого 2020, 14:26 comments2892
Поділіться публікацією:
У Сан-Франциско представлять новий гнучкий смартфон

Samsung Electronics Co. представить свої нові флагманські і складні смартфони на цьому тижні, оскыльки південнокорейський технологічний гігант прагне краще орієнтуватися на ринок мобільних телефонів преміум-класу.

Samsung представить свій новий флагманський смартфон, імовірно названий Galaxy S20, і розкладний телефон, який буде називатися Galaxy Z Flip, на заході Galaxy Unpacked 2020 в Сан-Франциско, який стартувало сьогодні.

Найбільший у світі виробник смартфонів ще не підтвердив яку-небудь інформацію про специфікації нових телефонів, але, за словами представників галузі, серія Galaxy S20 буде пропонувати три моделі — Galaxy S20, S20 Plus і S20 Ultra. Передбачається, що високоякісний Galaxy S20 Ultra, який, ймовірно, буде мати 6,9-дюймовий екран, буде оснащений модулем з чотирма камерами, включаючи кращий в галузі основний сенсор з роздільною здатністю 108 мегапікселів (MP). Galaxy S20 Plus середнього рівня і Galaxy S20 початкового рівня, як очікується, будуть мати більш слабкі характеристики, ніж S20 Ultra, але кращі, ніж їхні попередники в серії Galaxy S10.

Samsung також представить свій новий складаний смартфон, який згинається навпіл по вертикалі. Компанія вже розповіла про телефон в телевізійній рекламі під час трансляції Academy Awards 2020. Galaxy Z Flip стане другим складним телефоном Samsung Galaxy після Fold, який відкривається горизонтально, як книга. За чутками, його складаний дисплей зроблений зі скла, а не з пластику, який використовується в інших складних телефонах. Очікується, що Galaxy Z Flip буде мати 6,7-дюймовий екран.

Samsung сподівається, що нові телефони можуть зміцнити статус компанії на світовому ринку смартфонів. Згідно з даними дослідницького агентства Strategy Analytics, компанія випередила таких конкурентів, як Huawei і Apple.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung анонсувала величезний телевізор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!