Головна Новини HI-tech телефони Компанія Xiaomi презентувала відразу два флагманських смартфони
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi презентувала відразу два флагманських смартфони

Крім підтримки технології 5G, нові смартфони Xiaomi мають чотири камери і можливість бездротової зарядки

13 лютого 2020, 11:33 comments2715
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi презентувала відразу два флагманських смартфони

Китайський виробник електроніки Xiaomi випустив нові флагманські смартфони Mi 10 і Mi 10 Pro з підтримкою 5G. Нові смартфони компанії були представлені в Пекіні. Обидва пристрої будуть доступні в Китаї, перш ніж виходити на міжнародні ринки.

Xiaomi представила обидва смартфона в заплановані терміни, незважаючи на існуючі проблеми навколо нового спалаху коронавіруса, який забрав життя понад 1000 осіб. Слід зазначити, що хоча деякі компанії в Китаї офіційно відновили роботу після продовженого Нового року за місячним календарем, багато співробітники все ще працюють з дому, і повноцінна робота не відновилася.

Деякі з ключових характеристик Mi 10 і Mi 10 Pro включають в себе: 6,67-дюймовий дисплей з високою роздільною здатністю; процесор Qualcomm Snapdragon 865; чотири камери, одна з яких представляє собою 108-мегапіксельний сенсор, розроблений Samsung; можливість бездротової зарядки.

Mi 10 буде доступний у Китаї 14 лютого за ціною 572 долари, а Mi 10 Pro 18 лютого за ціною 720 доларів. Компанія Xiaomi сподівається, що її нові телефони будуть відповідати бажанням китайських споживачів придбати смартфони з підтримкою 5G і допоможуть зупинити поставки компанії на її внутрішньому ринку, які продовжують скорочуватись.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi офіційно згортає продаж популярного смартфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!