Realme представить бюджетний смартфон з потрійною задньою камерою

Мегабюджетний смартфон Realme оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм FHD і буде працювати на Android 10

Не так давно компанія Realme випустила бюджетний смартфон Realme C3 в Індії. Пристрій планується запустити в Індонезії 19 лютого, але з дещо іншим набором специфікацій. Зокрема, передбачається, що Realme C3 для Індонезії буде мати потрійну задню камеру замість подвійної задньої камери, встановленої в індійському варіанті. Цей же пристрій було виявлено на веб-сайті Bluetooth SIG, що дає нам уявлення про його основні характеристики.

Як видно з сертифікаційного зображення, Realme C3 (з номером моделі Realme RMX2020) буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм FHD +. Під капотом пристрій буде працювати на процесорі MediaTek MT6769. Що стосується акумулятора пристрою, батарея ємністю 5000 мАч буде підтримувати світло в режимі Realme C3, і, враховуючи, що індійський варіант пристрою забезпечує зарядку 10 Вт, можна з упевненістю очікувати, що індонезійський аналог буде мати таку ж кількість потужності.

У відділі камер Realme C3 виставить напоказ три камери ззаду - 12MP + 2MP + 2MP і 5-мегапіксельну фронтальну камеру. Для програмного забезпечення Realme C3, швидше за все, буде працювати на ОС Android 10. Індійський варіант Realme C3 працює на інтерфейсі Realme, але сертифікація Bluetooth для варіанту з потрійною камерою припускає, що він буде працювати на ColorOS 7.

Як вже говорилося, пристрій запускається 19 лютого, тому нам не доведеться дуже довго чекати, щоб дізнатися, що в пристрої відрізняється від порівняння з індійським аналогом.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить свої перші смарт-телевізори.