Головна Новини HI-tech телефони Японська компанія Sharp представить смартфон з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія Sharp представить смартфон з підтримкою 5G

Смартфон Sharp Aquos R5G буде мати надвисоку чіткість, а також зможе автоматично налаштувати оптимальну яскравість дисплея

17 лютого 2020, 15:46 comments2134
Поділіться публікацією:
Японська компанія Sharp представить смартфон з підтримкою 5G

Наступний смартфон Sharp Corp. буде випущений в Японії навесні. Напередодні випуску виробник смартфонів випустив його основні специфікації. Новий смартфон під назвою Sharp Aquos R5G зможе відобразити приголомшливий реалізм з роздільною здатністю в 16 разів вище, ніж HD, з режимом зйомки 8K з надвисокою чіткістю.

Крім того, смартфон оснащений чотирма камерами, встановленими на його задній панелі. Чотири камери складаються з телеоб'єктиву, надширокої камери, стандартної камери і камери ToF. Супер ширококутна камера може знімати будь-яке відео з роздільною здатністю 8K. Aquos R5G оснащений 6,5-дюймовим рідкокристалічним дисплеєм. Екран зможе відображати 1 мільярд кольорів за допомогою технології Pro IGZO. Висока роздільна здатність екрану дисплея сумісна з Dolby Vision. Смартфон автоматично налаштовує оптимальну яскравість дисплея для кожного відеоконтенту. Смартфон також оснащений підтримкою Adobe RGB, що робить контент у більш точному кольорі.

Sharp Aquos R5G поставляється з передвстановленим Adobe Photoshop Express, що полегшує редагування. Смартфон працює на високопродуктивному процесорі і оснащений 12 ГБ оперативної пам'яті. Той факт, що цей смартфон є першим телефоном 5G від цього японського виробника смартфонів, говорить про високу продуктивність процесора. Швидкість передачі даних 5G, яка в 100 разів вище швидкості 4G, дозволяє завантажувати фільми всього за кілька секунд.

Компанія не встановила дату випуску смартфона. Найбільші телекомунікаційні оператори Японії, KDDI Corp.. і SoftBank Corp. планують запустити послуги 5G в березні, а NTT Docomo Inc. заявила, що навесні представить 5G. Враховуючи той факт, що більшість японських компаній почнуть надавати послуги 5G навесні або в кінці березня, можна припустити, що Sharp Aquos R5G з'явиться приблизно в той же час.

Як повідомляло видання "Коментарі", новий смартфон Google не буде підтримувати 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!